Sivut

lauantai 26. helmikuuta 2011

Lauhtui viimein

Ja liki koko viikon jatkuivat taas pakkaset. Mutta nyt viimein ne näyttäisi olevan ohi, ainakin toistaiseksi. Tänään oli pakkasta vain -6 astetta ja tuntui ihan kesäkelille. Pääsin hieman purkamaan pojalta enimpiä höyryjä pois, sillä ylimääräistä energiaa on ehtinyt kertyä, kun nuo parin viimeviikon lenkit eivät ole olleet pituudeltaan kuin maks 8km. Tänään taplailtiin ja vähän hölkkäiltiin Tapsan lekillä ja siellä otettiin sitten laukkaa n kymppikilsan pätkä. Huomasi, että ei ole päässyt laukkaa kunnolla availemaan, sillä tuntui nuo reilumman laukan pätkät hieman tukkoisilta, mutta siitä se taas lähtee. Kisakautta odotellessa.

Sorsasalo 19.6.2010 (c) Lotta Voutilainen 

Turi oli tosiaan varsin tyytyväinen kun pääsi kunnon lenkille ja tallissa olikin sitten huomattavasti normaalia mukavampi. Eli harjaaminen lenkin jälkeen ei ollutkaan yhtä ällöttävää kuin normaalisti. Ja kyllä nyt se oppi myös kerjäämään. Ollaan tupattu noille pojille tarjoilemaan mellavettä lenkin jälkeen ja nyt kun sitä ei heti tullutkaan (meni ainakin 10 minuuttia), joten alkoi pyöriminen käytävällä ja kauhea höpötys, et nyt ois saatava. Tuo mellaveden juominen ei onneksi ole yhtään huono tapa oppia.

Ja ilmottauduinpa myös kauden ekoihin kisoihin ja Kipan uuden maksujärjestelmänkin käyttö onnistui. Siispä 19.3 starttaa kausi Kuvansista, missä hypätään metri ja kymppi. Saas nähdä kuis käy, huomenna ois tarkotus käydä aamusta maneesilla hieman hyppäilemässä ja sit ens perjantaina on taas Sannan valmennnus. Ja sitten ehtiikin ehkä kerran ottamaan hyppyjä ennen kisoja, mutta mennään näillä mitä on.

Vanha kissaherra on myös heränny talviuniltaan. Koko talven n 23.5h päivässä nukkunut tyyppi on olut varsin aktiivinen. Aamulla aloitti konserton klo 6.00. Puolisen tuntia jaksoi rallatella , kunnes suostui jatkamaan vielä hetkeksi unia. Sitten kun itse kasin maissa nousin, kömpi mukana keittiöön pörräämään. Iltapäivällä kun tulin kotiin olikin taas ralli menossa, ajelee siis pitkin seiniä ja yrittää kiivetä verhoihin (ja kaveri on jo 12-v). Sitten olikin loppuillan seurassa tekemässä kemia tehtäviä. Malttoi kutakuinkin istua viereisellä tuolilla, mutta pari kertaa joutui muistuttelemaan, ettei pöydälle saa mennä, ja ihan kun muka ei tietäisi. Nyt se taas nukkuu, mutta oottakee vaan kun ollaan nukkumaan menossa, sit se alkaa taas.



Pirimirrin Coriolis "Eetu" Talven mielipaikassaan 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti