Sivut

perjantai 18. helmikuuta 2011

Heppailua ja fysiikkaa...

Aamu alkoi mukavasti rapsakassa pakkassäässä kevyesti maastoillen. Pakkasmittari huiteli kotoa lähtiessä -33 asteessa. Mutta onneksi hyvä pukeutiminen auttaa ja tarkeni edes vähän käydä köpsöttelemässä jätkän kanssa. Ja itseasiassa tuo aurinkokin alkaa jo varsin mukavasti lämmittää, sillä päivän aikana päästiin jo -16 asteeseen. Tosin kesän tuloa odotellessa.

Iltapäivä onkin sitten vietetty taas rakkaan ystäväni Galenoksen seurassa. Eli huomisen ja ylihuomisen luentojen aihealueet on käyty läpi ja nippu ennakkotehtäviä vielä lisäksi. Alkaa pää olla täynnä kaiken maailman kaavoja. Ja mitä Galleen tulee, niin kaikki on kyllä kirjoitettu mahdollisimman epäselvästi, mutta sehän vaatii vain lisää tarkkuutta. No ei tää oo kun yks kevät, sit pitäs helpottaa ja muutaman kuukaudenhan seisoo vaikka päällään.

Nyt onkin loppuilta pyhitetty telkkarin katseluun ja netissä surffailuun. Voi vaikka alkaa katsella millanen on ensikauden varustemallisto, vaikka tosin osanhan olenkin jo nähnyt. Mutta joo katsellaan löytyskö Turillekkin ensikaudeksi vaikka joku kiva huopa tai loimi, kun mamma saa kerta ne uudet saappaat, eli nämä Pioneerit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti