Sivut

perjantai 11. helmikuuta 2011

Aloitellaan

Viimein sain aikaseks alkaa kirjottelemaan. Tarkoitus on kirjotella sekä hieman opiskeluasioita, että heppailujuttuja. Opiskelusta sen verran, että luen teknis-luonnontieteitä Kuopion yliopistosta. Lisäksi pyrin tänä keväänä toista kertaa Kuopioon hammaslääkikseen. Heppa on tänä vuonna 11-vuotiaaksi kääntyvä fwb-ruuna Zidane, tutummin Tura. Tura asustelee Ranta-Toivalassa seuranaan 9-vuotias pikkuveikka ja juuri talliin muuttanut vanhempi tamma.

Turan hankin siis itselleni opetusmestariksi ja sitä tuo on kyllä ollut. Aiemmin hevonen on kilpaillut estepuolella 130 luokkia ja koulupuolella heA luokkia. Oma ensimmäinen kauteni meni ihan vain opetellessa kuinka tuota ajellaan ja selvittiin hengissä estepuolella 110 luokissa, koulupuolella kohtuullisesti heB radoista ja pari tuttaria mentiin kenttäpuolellakin.

Tälläkaudella olisikin sitten päätavoite startata kaikissa kolmessa lajissa kansallisia ja vähintään yhdestä lajista pitäisi sijoituskin saada, siis vähintään. Tarkemman kisakalenterin laittelen myöhemmin. Valmennuksissa käyn varsin säännöllisesti. Kotona estevalmentajana toimii Turin entinen omistaja. Valmennuksistakin kerron lisää niiden ollessa ajnakohtaisia. Huomenna edessä sit alue-esterenkaan valmennukset, valmentajana Backlundin Sanna, huomenissa kirjoitan noista lisää, ellen ole totaalisesti paleltunut (pakkasta luvattu reilusti).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti