Sivut

tiistai 15. helmikuuta 2011

Pakkasta, pakkasta, pakkasta....

Pakkaset vaan jatkuvat. Aamuisin mittari näyttänyt lähemmäks -30 astetta, onneksi päivisin hieman lauhtuu. Perjantain Artsin valmennus on jo meidän osilta peruttu, sillä aamuryhmät on jo peruttu sääennusteiden perusteella. Joten toivotaan, että iltapäivän ryhmiä olisi, jotta pääsisi kuunteluoppilaaksi. Lisäksi ensi tiistain Sannan valmennus ei myöskään näytä kovin lupaavalta, pakkasten kun on luvattu jatkuvan pitkälti ensi viikkoon.

Tänään ei päivällä ollut kuin vajaa -20 pakkasta ja pääsin tekemään hevosen kanssa ihan normaalin treenin. Maastossa oli luvassa varsin siirtymisrikas päivä ja lämmin saatiin tulemaan, sekä hevoselle, että ratsastajalle. Takaisin talliin kävellessä tuli kauhea kytö jo radoille, kun aurinko paistoi kivasti ja tuli jo ihan keväinen fiilis. No niitä ekoja kisoja sinne 19.3 tosin vielä odotellaan, kaikki aiemmat viikonloput kun on valmennuskurssin puitteissa aivan täysiä, eikä näin ollen yksinkertaisesti pääse kisailemaan.

Huomenna meneekin Kuopiossa taas kirjaimellisesti koko päivä. Kotoa lähdettävä 9 maissa, jotta ehtii klo 10 alkaville luennoille. Klo 14 pääsee lähtemään käymään tallissa ja klo 17 pitäs ollakkin sit jo valmennuskurssilla, jossa menee yli klo 20. Missäköhän välissä sitä taas syömään ehtii, taitanee mennä taas peruskaavalla, eli otetaan esim panini jostain matkaan ja syödään autossa. Onneksi tortaina on vapaapäivä, ei siis Kuopioon lähtöä ollenkaan ja näin ollen myös Turalla vp. Tosin vapaapäivä Kuopiosta ei tarkoita kokonaan vapaata, vaan lukemista kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti