Sivut

torstai 3. maaliskuuta 2011

Valmennusta odotellessa..

Alkuviikko meni siskon luona Jyväskylässä. Tarvitsi pienen irtautumisen arjesta ja mikäs sen mukavampaa kun lähteä siskojen kanssa shoppailemaan. Ja kyllä mukaan tarttui ostosreissulta paitoja ja housuja ja lisäksi aivan ihana mekko. Tosin sitä en ihan varmaski vielä tiedä olisinko mekkoa oikeasti tarvinnut, sillä noita entisiäkin on. Toisaalta onhan keväällä tiedossa kuitenkin nuorimman siskon lakkiaiset, ja kesällä yhdet häät, joten jossain varmaan käyttöä voisi olla.

Parin päivän lomailu teki itselleni ihan hyvää. Siitä sitten tiedä miten hyvää se hevoselle teki, meinas olla eilen hieman vahva eläin alla. No liki pari tuntia siirtymisiä maastossa teki tehtävänsä ja jätkäkin hieman nöyrtyi. Tänään olikin sit kutakuinkin normaali kun käytiin hieman hölkkäilemässä. Huomenna ois aamusta Sannan valmennus, toivottavasti poni pysyy kutakuinkin kasassa. Ainakin sunnuntaina, kun käytiin pari hyppyä ottamassa, homma näytti jo paljon paremmalta, mitä aiemmin, joten josko nuo hyppyhommat alkas taas palautua kunnolla mieleen. Ja kai niiden pitäskin alkaa olla jo mielessä, parin viikon päästä pitäs olla jo radalla.

Ja mitä omaan kalenteriini tulee, se näyttää ensi viikon osalta aika kauhealta. Vapaa-aika ensi viikolla siis täysi nolla ja yöunistakin joutuu ehke hieman tinkimään. Mutta kai ne univelat joskus kuittaantuu. Eli ensiviikko menee töissä (8h/pvä), heppailua (2h/pvä), matkat (2-3h/pvä), opiskelu (2-4h/pvä) ja sit pitä vielä jossain välissä varmaan ruokaakin tehdä. No ei tuota ole kuin ens viikko, sit taas täysipainoinen panostus vain opiskeluun. Huomenna valmennuskuulumiset..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti