Sivut

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kiirettä pitää

Siinähän hurahti liki viikko, ennen kun tänne taas kirjoittelemaan ehdin. Mutta joo, Sannan valmennuksessa oltiin perjantaina. Vanmennus oli vähän estekoulutyylinen. Eli töitä tehtiin aluksi paljon ihan sileällä, puomeilla ja pikku kavalleteilla. Hevosta hieman notkisteltiin ja samalla heräteltiin kevyemmäksi. Turi ei tapansa mukaan alussa kovin suurta keveyttä osoittanut, mutta pikkusen jälkijunassa parani koko ajan. Pikkuhyppyjen lisäksi hypittiin erinäisiä radanpätkiä sarjoilla. Sarjat oli rakennettu suht lyhyiksi, joten niille tarvitsi tulla vahvassa ja lyhyessä laukassa. Valmennuksen loppupuolella alko oma usko taas loppua, mutta onneksi tuo hevonen ei juuri osoita panikoinnin merkkejä, vaikka puomit hieman nousisivatkin.

Tämä viikko onkin mennyt sit taas hieman pitkää päivää tehden. Eli aamulla kotoa lähtö vähän ennen kasia, ysistä viiteen töissä. Puol kuuden maissa tallissa, siellä ratsastus ja seiskan jälkeen ajelee sit kohti kotia ja kotona taasen illalla kasin jälkeen. Onneksi tällaisia viikkoja ei ole ihan jatkuvasti. Tarvitsis varmaan opetella heräämään hieman aiemmin, ja käydä ratsastamassa jo ennen töihin tuloa, kun ei nuo iltaratsastukset minulle oikein sovi. Lukemisestakaan ei ole meinannut tulla yhtään mitään, muutaman hassun fysiikan tehtävän saanut tehtyä ja siinä koko viikon saldo.

Mutta nyt vielä tsempattava loppupäivä töissä. On täällä onneks se etu, että näkee ekana mitä uusia varusteita on markkinoille tulossa ja mitä milloinkin liikkeisiin tulee. Ja tänään tuli taas vähän lisää kevään Pikeuria ja Mountainia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti