Sivut

torstai 17. maaliskuuta 2011

Kisat lähestyy

Lauantaina olisikin sitten edessä kauden avauskisat. Jännittämäänhän tässä rupeaa. Lähtölistatkin ovat tulleet ja ne näytti onneksi omilta osiltani varsin mieluisille, eli molemmissa luokissa startti puolen välin tuntumassa. Ehtii siis katsoa pari rataa alle, eikä ole mitään älytöntä stressiä vielä siitä, miten muut ovat menneet.

Maanantai alkoi kisojen osalta katastrofaalisesti, kun kenkä hukkui jonnekkin lenkin varrelle. Kengittäjä ei ollut maisemissa ja tiistaina meinas iskeä paniikki, kun hevosen jalka alkoi turvottaa. No sain sitten yhden pätevän kengittäjän laittamaan tohvelin jalkaan tiistai illaksi ja keskiviikko aamuun oli jalankin turvotus laskenut. Kengittäjä oli aika uskomaton, sanoi tulevansa paikalle klo 18 ja kenkä olikin jalassa jo klo 17.40, en minä tälläisiin kengittäjiin ole tottunut.

No keskiviikkona käytiin sitten ottamassa kisojen kenraaliharjoitukset, eivätkä nekään menneet yhtään pöllömmin. Valmentajakin totesi, että puolentoista vuoden työ alkaa viimein näkymään ja hevonen näytti viimeisellä radanpätkältä siltä, että edessä olisi saanut olla mitä vain (tosin kuski tarvitsee psykologin joka saa kitkettyä estekorkeuspelon pois). Eli Turi on siis kunnossa ja täysin valmiina voittamaan, loppu onkin sitten kuskista kiinni. Ja kenraalihan piti hypätä alunperin isossa hallissa, mutta lumen vuoksi ei tuolta montun pohjalta ole oikein minnekkään päässyt.

Nyt sit pää kasassa lauantain yli, jotta kaikki menisi putkeen. Sitten toivonmukaan hyvin menneiden kisojen jälkeen on kuljettaja ansainnut skumppansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti