Sivut

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Lämmintä piisaa..

Kisojen jälkeen on mennyt liki koko viikko vain hohhaillessa. Maanantaina käytiin vain kävelemässä metässä ja sit sai jätkä pitää laidunlomaa pari päivää, tai oikeastaan kolme. Kolmannen päivän vapaan se tosin sai sen vuoksi, että oli onnistunut pudottamaan kenkänsä, ja kengittäjän sain paikalle vasta sen verran myöhään, ettei yksinkertaisesti enää kehdannut lähteä ratsastamaan. Ja kun tuota ei ilman kenkää liikuteta, kun traama alkaa heti, eli aivan kolmijalkanen otus kyseessä ilman kenkiä. Mutta eipä näyttänyt kovin surulliselta, kun sai laitumella hengata pitkiä päiviä.

Eilen sitten palattiin takaisin arkeen ja käytiin hieman maastossa availemassa paikkoja. Josko sitä tänään alkaisi sitten jo ihan töitäkin tekemään. Ensiviikolla jatketaan myös maastovalmennuksia ihan "kotioloissa", tosin valmentajan kanssa oli puhetta, että pitäs alkaa suuntailla myös muualle valmennuksiin. Ja tämä ihan sen vuoksi, että tulisi harjoiteltua jo pikkuhiljaa myös vaativan esteitä, joita meillä ei oikeastaan ole tuossa.

Itsellä onkin muuten mennyt aika töissä ja näissä hommissa jatketaan ainakin elokuun puoliväliin, sitten katsotaan mitä sitä ensi talvena on ohjelmassa. Mutta tosiaan kisoja ei ole tiedossa ennen elokuun puoliväliä, jolloin olisi tarkoitus käydä Tahkolla, ja siitä parin viikon päästä Kalajoelle. Lisäksi elokuun alussa tulee taas Artsi pitämään kouluvalmennusta ja siitä viikon päästä ois Sannan valkut. Eli tälläistä tulevaa. Ja tulevasta puheenollen, tällä ois huomenna vapaapäivä, eli ei töitä, eikä hevosen liikutusta, joten josko sitä lähtisi vapaapäivän kunniaksi katsomaan kisoja Mikkeliin, tai sit toki vois olla vaan kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti