Sivut

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Tää lähtis lomalle...

Heppa liikutettuna, laukut pakattuna, hevosen ja kissan hoitajat ohjeistettu, joten josko sitä alkas ottamaan suuntaa kohti Lahtea. Eli tänään ajellaan yöksi Lahteen, sillä huomenna pitäisi olla Helsinki-Vantaan lentokentällä klo 7.00. Kone lähtee ysin maissa. Lento ei ole suora lento Roomaan, vaan kulkee Frankfurtin kautta. Mutta jokatapauksessa huomenna tähän aikaan ollaan jo Roomassa, mistä sitten pitäisi alkaa suunnistaa auton kanssa n 150km päässä sijaitsevaa Pienzaa. Eli huomenna jännä päivä tulossa. Matkakuulumiset laitan tänne viimeistään kun palaan takaisin ensi lauantaina.

Ja asiat tosiaan hoidettu ja siihen ekaan kansalliseen kenttästarttiin ilmottauduttu, niin ja tuli tehtyä myös hieman hankintoja. Eli tuli hankittua kypäräkamera, osin omaan käyttöön ja osin avomiehen moottoripyöräilyharrastukseen. Eli jos tuota opin vaan käyttämään ennen kisoja, niin vois saada radan kuvattua omasta näkövinkkelistä.

Niin ja harkitsin myös tuon koko ulkoasun päivittämistä, josko vaikka ensi viikonloppuna turailisi sitä. Ideoita otetaan vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti