Sivut

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Takaisin arkeen..

Team palaneet pandakarhut palasivat lauantai aamuna kuuden maissa takaisin kotia. Eli Italiassa tuli lomailtua. Maanantaina lennettiin Helsingistä Roomaan. Rooman lentokentällä hypättiin taksiin ja ajeltiin juna-asemalle, mistä matka jatkui junalla Chiusiin. Chiusista olikin matkaa sitten vielä n 30km Pienzaan, mistä villa oli vuokrattu.

Villa oli aika kiva neljän huoneiston kivirakennus upeilla maisemilla varustettuna (kuvat kunhan saan ne itselleni). Tiistai päivä menikin ostoksia tehden Firenzessä, joka sijaitsee n 100km pienzan pohjoispuolella. Keskiviikkona olikin sitten juhlat, joiden takia koko reissulle ylipäätään lähdettiin, eli avomieheni tädin 50-v synttärit. Niiden juhliminen vei keskiviikon, tosin syömisen ja juomisen lomassa pulikointia altaalla, auringon ottoa ja lahjusten jakoa. Lahjaksi hankittiin edellisenä päivänä firenzestä aito D&G: n laukku, tosin onneksi lahjaan osallistuneiden määrä oli reilu, niin ei yhdelle jäänyt älyttömiä maksettavaksi.

Torstaina pidettiin suht rauhallinen päivä aurinkoa ottaen ja paikallisessa kylässä pikkukauppoja kierrellen. Perjantaina olikin jo kotiin lähdön aika. Eli aamulla junalla Roomaan, missä ehdittiin pyöriä muutama tunti ennen kotiinlähtöä. Reissu oli kiva, tosin hieman liian lyhyt. Ja Italia sai säilyttää maineensa pasta ja pitsa maana, sillä ne olivat loistavia.

Sitten onkin saatu palailla takaisin arkeen, eli töitä ja heppailua. Eilen valmisteleva kouluvalmennus ennen joukkue SM kisaa, jotka alkavat perjantaina. Ja maanantaina myös hieman hypppyjä rataesteillä, eikä ollut homman unohtunut vaikka edellisen kerran on ratakapuloita nähty Iisalmen kisoissa. Tänään saa heppa pitää vp:n ja huomenna sit viimeinen silaus ja molempina iltoina luvassa myös hieman talkoilua kisojen tiimoilta. Alkaa vaan jännittää jonkun verran, etenkin kun yksi joukkueesta jäi pois ja näin ollen mukana vain kolme henkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti