Sivut

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Viimein töppöset jalassa..

Viime viikolla päästiin taas jatkamaan hieman maastoesteharjoituksia. Eka treeni kisojen jälkeen ja meno oli sen mukaista. Eli intoa oli enemmän kuin älyä, mutta minkäs teet. Eli Turalla oli enemmän kuin kivaa ja yritti taasen olla fiksumpi kuin onkaan. Onneksi loppuun jo rentoutui ja hypyistä tuli kerralla huomattavasti laadukkaampia.

Lauantaina käytiin myös hyppäämässä hieman ratakapuloita, tosin vain muutama este ja suht pieniä. Oman silmän kanssa oli taas hakemista, mutta kyllä se siitä taas lähtee. Sunnuntaina on tulossa taas Sannan valmennus, jonne ollaan menossa. Suomennettuna siis, elokuussa panostetaan taasen enemmän tuohon rataestepuoleen. Ja sitten lentikin taas kenkä, joka saatiin vasta tänään takaisin, eli Tura vietti taas kolme päivää laidunlomaa. Seuraavaa vp:tä saakin sitten odotella.

Mitä kisoihin tulee, niin reilun viikon päästä käydään hyppäämässä Tahkolla seurakisoissa rataharjoitusmielessä 110 ja 120 ja sit kuun lopussa olisi Kalajoella kansalliset, missä olisi sit tarkoitus korkata tuo 120 kansallisella tasolla. Syyskuu onkin hieman auki, sillä kalenteri ei ole vielä ihan avoin, mutta todennäköisesti käydään aluemestaruudet joko este tai koulupuolella. Estepuolella tosin vain silloin, jos oma fiilis on varma, sillä viime vuoden Savonlinna kummittelee vieläkin jonkun verran. Noissa kisoissa hypättiin kaksi estettä, vedettiin kuski tonttiin ja lähdettiin kotiin.. Lisäksi syyskuussa olisi Pudasjärvellä kansalliset kenttäkisat joissa olisi ihan kiva käydä. Mutta päivitellään tätä kalenteria sitä mukaa, mitä selviää.

 Kuopio 16.7 kenttäkisojen esteosuus (c) Emilia Juntunen


 Kuopio 17.7 Kenttäkisojen vesieste (c) Tarja Väätäinen


1 kommentti:

  1. Tätä tarvii ehke hieman vielä muokkailla, mutta täytynee jatkaa huomenna töissä ulkoasusuunnittelua.

    VastaaPoista