Sivut

maanantai 8. elokuuta 2011

Ja se niistä töppösistä..

Ja keskiviikkona taisin hehkuttaa viimein jalkaan saaduista kengistä... No onhan ne kengät jalassa, mutta Tura kävelee kolmella jalalla (tosin nyt jo parempi kuin lauantaina). Käytiin tosiaan torstaina ja perjantaina hieman käppäilemässä, mutta ei oikein tuntunut hyvälle, joten ei sitten kävelyä enempää. Lauantaina olikin sitten poika aivan komijalkainen. Epäiltiin, että olisi tehnyt paiseen kavioon.

No sunnuntaina tuli sitten oma kengittäjä katsomaan jalan ja totesi, ettei siellä paisetta ole. Syy oli vain himpun liian lyhyeksi otettu kavio, tosin ei pitäs normaalisti saada aikaan ihan noin pahaa reaktiota, mutta kun tuo on kavioista hieman herkkis niin minkäs teet. Puhe oli, että katsotaan vielä päivä pari menisikö ohi vai joudutaanko laittamaan pohjalliset. Pohjallisissahan ei muuten ole mitään vikaa, mutta niiden kanssa kenkä tuppaa lentämään entistä herkemmin ja tuollaiselle haperokaviolle jokainen kengän irtoaminen on liikaa, eli seurauksena voi huonolla tuurilla olla entistä pidempi saikku. Mutta minkäs teet.

Siispä saikkuilu jatkuu, sunnuntain Sannan valmennus jäi käymättä ja näyttänee myös siltä, ettei Tahkollekkaan ole mitään asiaa (toivottavasti edes sinne Kalajoelle). Mutta luulisimpa, että pohjalliset kun näillä näkymin laitetaan alle jo huomenna (ellei jollain ihmeen kaupalla muutu paremmaksi), niin alkaa meno taas maistua. Ja hierojakin on ehkä käytettävä. Onneksi jätkä on päässyt olemaan edes laitumella, kun osaa siellä olla rauhassa, ei ole tarvinnut kopissa nököttää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti