Sivut

torstai 17. marraskuuta 2011

valmennuksia odotellessa...

Alku viikko on mennyt taas kengittäjää odotellessa, onneksi on kuitenkin vielä tohvelit jalassa. Mutta josko saatas nastarenkaat alle tässä mahd pian, sillä paikoin meinaa olla jo vähän luikasta. Ja oishan meillä kolmessa jalassa jo hokkireiät, mutta siitä kun ei paljon ole apua. Ja syyhän tähän on se, että yksi kenkä on pitänyt jo tässä välissä uusia...

Mutta onneksi ei nyt ole noita pakkaspäiviä vielä montaa ollut, eli heppa on päästy liikuttelemaan normaalisti. Ja huomenna ja ylihuomennahan on luvassa taas Sannan valmennukset ja sunnuntaina on sit Sannan kuolainluento, jota odotan mielenkiinnolla. Noista kertoilen ensiviikolla lisää.

Niin ja eilen oli Kuorin syyskokous, eli käytiin läpi ihan perusasiat, valittiin hallitus (minäkin pääsin mukaan varajäseneksi) ja sit toki SM mitallistien kukitukset ja kakkukahvit. Ja tämä vuosihan oli Kuorille aika hieno noiden mitallien osalta, sillä henk koht mitalleja tuli sennujen kentässä (kulta) ja junnujen halli koulussa (pronssi), sekä joukkuekullat kentässä ja esteiltä.. Ja ensi vuonna on taas ihan kotikentällä tarjolla iso nippu kisoja, sekä alue, että kansallisella tasolla.

Sit kun tuossa aiemmin lupailin kirjoitella säännöllisemmin, niin toivoisin arvon lukijoilta hieman ideoita tarinoihin. Nyt kun kisat ja ainakin estevalmennukset jäävät loppuvuodeksi katkolle ja heppakkin saa hieman lomailla, niin heppahommista on hieman huono kirjoitella. Eli toiveita otetaan vastaan. Ja loppuun hieman tyttöjen (kuvat siis (c) Lotta Voutilainen tai Minna Haikonen) ottamia kuvia kevään Kuvansin kisoista (tosin ei ihan niitä normikisakuvia)..

Loimi 

Suojat 

takajalka 

kuolaimet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti