Sivut

maanantai 9. tammikuuta 2012

Vuosi vaihtui

Joulu ja uusivuosi juhlittu ja taas on palattu arkeen kinkun keskeltä. Eli kisakuntoon treenaus on alkanut. Ensin kuitenkin vielä maininta kauden 2011 viimeisistä koulukisoista, jotka käytiin 17.12 kotimaisemissa Tapsan tallilla. Ohjelmassa olli A-merkin kouluohjelma ja tuloksena 58.704%, joka olikin paras koulutulos tähän mennessä.

Mutta uusi vuosi on alkanut ja vedetään ensin yhteen koko viime kisakausi:
Kenttästartteja oli tasan yksi tasolla hevosten helppo, siinä yht 70.7vp, eikä virheistä ainutkaan tullut maastoesteosuudella.
Koulustartteja oli 4kpl kaksi tasolla heB ja kaksi tasolla heA, heB tulokset 55.795 ja 56.1 ja heA radat 54.4 ja 58.704.
Estestartteja oli yht. 19, näistä 3x100xm (kaiki 0vp) , 1x105cm (0vp) ,11x110cm (4x0vp, 2x4vp, 1x0/4vp ,1x0/10vp, 1x6vp, 1x10vp ja1x15vp),1x115cm (4vp) ja 3x120cm (2x4vp ja 1x8vp)

Eli kauden 2011 huonoin noteeraus oli Iisalmen ensimmäisen päivän 110cm (15vp) ja puolestaan varmasti kauden tärkein sijoitus oli Iisalmen toisen päivän 110 luokan sija.
Kausi meni ihan ok ja sijoituksiakin tuli tosiaan muutamia (pisteitä 23kpl), tästä uutta työtä kohti ensi vuotta.

2011 Kenttäkisat Kuopio (c) Krista

Mitä sitten tulevaan kauteen 2012 tuleen, niin kisakalenteripohja on jo rakenneltu ja kausi näyttäisi seuraavalta:
Maalis-Huhtikuu: 3 estekisaa (Ohenharju ja Tahko+joku kolmas kun kalenteri muokkautuu) ja 1 koulukisa
toukokuu: 2 estekisaa (Kuopio ja Iisalmi) ja 1 koulukisa (Kuopio)
kesäkuu: 1 koulukisa (Kuopio), muuten panostellaan maastoestetreeneihin
heinäkuu: 1 estekisa (Korpilahti) ja 2 kenttäkisaa (Kuopio ja Purola)
elokuu: 1 estekisa (Tahko)
syyskuu: 2 estekisaa (Kiuruvesi ja Kuopio), 1 kenttäkisa (Purola) ja (1 koulukisa Kuopio)
loka-marraskuu: 2 estekisaa

Toki suunnitelmathan voivat muuttua vielä moneen kertaan ja tosiaan täytynee katsella ensin hieman miten kausi alkaa, sillä jos estepuoli pelaa moitteettomasti, niin joku kenttäkisa voi jäädä pois ja tilalle tulla estekisoja. Mutta päivitellään tätä tarkemmin sitten kun virallinen kalenteri on julkaistu myös aluepuolelta, mutta tarkoituksena olisi startata 

Ja aloitettiin ne hyppyhommatkin viikonloppuna. Sannan ekat valmennukset, eikä ollut helppoo ei. Tura oli tosiaan n 7vk hyppylomalla ja sen kyllä huomasi, virtaa oli nimittäin enemmän kuin pienessä kylässä ja intoa huomattavasti enemmän kuin älyä. Ekana päivänä oli puomeilla ja pikkuesteillä askeleen säätöjä, jotka kyllä suoritettiin, mutta eihän se mitään harmoonista työskentelyä ollut. Toinen päivä aloitettiin kääntämistehtävillä, joka oli meidän osalta vikatikki, eli tuon jälkeen tuntui, että istun räjähtävän puupökkelön selässä. Siitäpä sitten lähteä hyppäämään pari rataa, eka rata oli todella epätasainen , mutta toinen jo onneksi hieman parempi ja ainakin hetkittäin tasaisemi. Tuo kaikki oli tosin odotettavissa ja taas kun saa hieman sitä hyppyrutiinia, niin eiköhän homma ala taas sujua.

Nyt näyttääkin sitten viikko-ohjelmat taas varsin vahvasti siltä, että edessä on kilometrejä laukkatreeniä, puomityöskentelyä, kouluvääntöä ja ainakin vielä näyttää myös siltä, että hankeakin on edes vähän. Eli huomenna varustaudutaan ajolasein matkaan ja lähdetään tekemään laukkaharjoituksia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti