Sivut

perjantai 13. tammikuuta 2012

LUNTA!

Nyt sitä sitten tulee ja kunnolla. Pieni (n 20cm) hankihan meillä on jo ollut, mutta nyt sitä onkin satanut jo kohta vuorokauden yhtäsoittoa, eli kunnon hankihommia on ehkä luvassa vielä tänäkin vuonna. Onneksemme hevosten kanssa käytiin jo tuossa matalalammassa hangessa ottamassa tuntumaa, niin ei tule korkeampi hanki ihan puskista. Siispä huomenna pellolle.

Mutta mites sitten varustus (jalkoihin) hoidetaan? Itse teen valinnan sen mukaan, mitä tehdään. Eli käyntihommissa ei suojia ole ollenkaan. Ravi ja laukkahommissa löytyy etusista vereduksen olympicit (koukkukiinnitys on varsin pitävä) ja takasissahan meillä ei suojia ole kuin maastoesteillä. Ennen noita vereduksia käytin myös perus eskan tarrasuojia, jotka olivat kyllä myös varsin pysyvät, mutta iän myötä (6-vuoden iässä) eivät enää kestäneet hangessa kiinni, eli teippasin suojia sitten loppuajan, jotta pysyivät matkassa.

Ja sitten hankiasioista kisa-asioihin, eli Itä-Suomen kisakalenteri on näköjään julkaistu ja ne kauan odotetut Kimmon kansallisetkin ovat löytäneet paikkansa. Eli kausi alkaa tuon kalenterin mukaan 17.3 Ohenharjusta ja jatkuu Kimmon kautta Tahkolle. Eikä tässä ole enää kuin pari kuukautta, eli äkkiä ne taas tulee.

Mutta seuraavaksi lie taas lumitöiden tekoon, mikäli vielä pääsee ovesta ulos..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti