Sivut

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Sataa sataa ropisee...

Kisathan meni sunnuntaina yli odotusten. Metristä tuli voitto ja kymppikin meni ihan asiallisesti, vaikka uusinnan viimeinen puomi kolahtikin alas. Radat oli kuitenkin ratsastuksellisesti elämäni parhaat. Eli viimein sain Turin myös radalla hyvin ohjan ja pohkeen väliin, esteiden välejä ei kuljettu ajokoirana vaan hyvässä ryhdissä. Ja jopa valmentajalta irtosi kehut, mikä on aivan superhyvä juttu.

Nyt sunnuntaina on sitten vuorossa Kuvansissa metri ja kymppi ja siihen loppuu myös meidän hallikausi. Tosin valmentaja höyryili eilen, että josko kuitenkin käytäs Kajaanissa paukauttaa jo se eka 120. Päädyttiin kuitenkin siihen, että se saa odottaa vielä Sorsasaloon. Ja tämä oli itselleni helpotus, sillä panikoimisaika olisi jäänyt liian lyhyeksi, sillä edelleen jännittää noiden kympinkin ratojen kävely.

Tänään piti olla koulutreenit, mutta peruuntuivat, joten ens viikolla onkin sit vuorossa kahdet koulutreenit ja Sannan valmennus. Siispä suunta oli myös tänään maastoon, ja tälläkertaa vesisateeseen. Onneksi maastoilu on pukeutumiskysymys. Josko sitä ennen sunnuntaita saisi hevoselle myös maneesia näytettyä, jottei mene ihan  puskailuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti