Sivut

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Eihän ne yhtään pöllömmin menneet..

Eilen tuli siis käytyä Kuvansissa kisailemassa. Alku ei alkanut kovin lupaavasti. Turi oli kopista tullessa hieman köpön oloinen ja paniikkihan siinä meinas tulla, ettei ois vaan mitään hajonnu. Käveli hetken ja oli ihan normaali. Päätin, että käydään katsomassa miltä tuntuu verkassa. Ihan normaalilta vaikutti ja intoa löytyi, joten radalle. Metrin rata ratsasteltiin suht rauhassa ja nollarata sieltä tuli ja sijoittui myös 7.

Turan hieroja sattui olemaan kisoissa paikalla, joten pyysin, että käy kattomassa sen läpi, ettei nyt vaan oo mitään. Katto läpi ja totesi, että lisää ajoa. Päädyttiin sellaiseen johtopäätökseen, että loimi on todennäköisesti puristanut hieman lavoista matkan aikana, joten ottanut siitä ihteensä. Lähettiin sitten kympin verkkaan ja siellä kaikki ihan ok. Verkan jälkeen odottelin ulkona muutaman ratsukon ajan ja oman vuoroni tullessa sain tiedon, ettei kukaan ollut vielä pystynyt ratsastamaan molempia vaiheita puhtaasti. Ja koska jälkeeni oli enää muutama tulossa niin nollatulos riittäisi ihan ok sijaan. Siispä suunnitelmat siihen, että mennään vaan varma nollarata, no näin tehtiin. Tämä riitti lopulta toiseen sijaan, joten päivän saldoon on oltava tyytyväinen.

Kotia tullessa tultiin sitten niin Euroopan omistajina, ettei ollut päivän jumeista enää mitään tietoa. Eikä ollut mistään jäykkyydestä tietoa tänäänkään, joten omistaja selvisi säikähdyksellä. Tänään käytiin kouluvalmennuksessa hieman verkkailemassa, huomenna Turi on ansainnut vapaapäivän aurinkoa ottaen ja minä saankin keskittyä lukemiseen koko päivän. Torstaina onkin sitten toinen kouluvalmennus tälle viikolle ja perjantaina Sannan estevalmennus, jonka jälkeen pysytään pari viikkoa ihan kotosalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti