Sivut

lauantai 1. lokakuuta 2011

Sadetta ja paistetta..

Taas pitkää kirjoittelutaukoa, tosin eipä tässä ole ollut suuria tarinoita meidän osalta. Turan kengittäjän paikalle saanti tuotti taas n viikko sitten hieman päänvaivaa, eli herra hengaili taas muutaman päivän ilman kenkiä. Onneksi tälläkertaa tuosta ei ollut haittaa, sillä rokotuksen ja raspauksen vuoksi taukoa olisi tullut muutenkin. Maanantaina saatiin sitten ne tohvelit taas alle ja työn teko pääsi alkamaan. Tosin Tura olisi todennäköisesti jatkanut lomailua.

Alkuviikosta pari päivää tuli otettua aika rauhassa, mutta sitten onkin huideltu taas normaalilla tahdilla. Ja jotain uusia varustekokeilujakin on tullut tehtyä. Vaihdoin meidän normikäytössä olleen sweet ironin kolmipalan suoraan kumikuolaimeen ja hevonen on tuntunut todella kivalle. Myös se martingaali on jätetty nyt kokonaan pois. Tuon kanssahan kehtaa taas kohta kouluradoille. =)

Mitä tuleviin kisoihin tulee, niin 15-16.10 olisi kisat Sorsasalossa, missä käydään lauantaina hyppäämässä kymppi ja sunnuntaina sitten heb tai hea. Sitten lokakuun viimeinen viikonloppu on kisat kuvansissa, missä hyppäillään taas kymppi. Ja noista viikon päästä vielä Kiuruvedellä kauden lopetuskisat, missä vuorossa kymppi ja kakskyt.. Eli päästään tänä vuonna yli sen 20 startin, jota jo hieman ehdin epäillä. Eli jos kaikki menee nappiin, niin Turalla tulee olemaan tänä vuonna 22 starttia..

Ja hieman voisin mainita tuosta meidän tallin päivän paisteesta 2-vuotiaasta pari viikkoa sitten ruunatusta Kuunosta (valmentajani ja hänen vaimonsa omistama). Tästä on nimittäin tulossa aivan Turiksen kopio, niin ulkonäöllisesti kuin luonteellisesti. Päässä ainut merkkiero on se, että turiksella on alaleuassa yksi valkoinen läikkä, tällä niitä on kaksi. Ja toki puuttuu Kuunolta etusukat. Ja luonteeltaanhan tuo on mainio, tulee toimeen kaikkien kanssa, mutta ei mitään panikkia vaikka jäisi yksin, eli ihan kuin Tura. Myös asioiden sisäistäminen sujuu ongelmitta, ja tänään olikin jo valmentajani vaimolla käsihevosena maastossa mukana toisen hevosen rinnalla. Eikä tuokaan tee varmasti mitään ylimääräistä. Ihmetyttää tässä vain se, että eihän nuo ole kuitenkaan edes kovin läheistä sukua, sillä Turan emä on vasta Kuunon emänemänemä.. No jokatapauksessa pyrin saamaan tästä parivaljakosta vielä kuvia nähtäville tämän vuoden nimissä (eli vink vink kunnon kameran omaavat ovat varsin tervetulleita napsimaan kuvia laitumelta)..

Ja sitten yksi synkistelyn aihe, eli lääketieteen valintakoe vaatimukset ovat muuttuneet. Siispä voisin sanoa, että homma män kokonaan uusiksi.. Mutta ei auta itku markkinoilla vaan lukusuunnitelma on tehtävä tämän viikonlopun nimissä ja vanhat lukion kirjat on kaivettava esiin. On tässä tosin jotain positiivistäkin, Galenoksella saa heittää vesilintua.

 Ja kun kaikki tykkää katsella kuvia, niin tässä vielä yksi otos Savonlinnasta
11.9.2011 (c)http://aiino.kuvat.fi/kuvat/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti