Sivut

torstai 5. toukokuuta 2011

Valmennusta osa1

Reissusta juuri kotiuduttu, eli melkein koko viikkohan tässä taas meni. Hössötys alkoi jo sunnuntaina. Varusteiden puhdistusta ja tavaroiden pakkausta. Liki kaiken sain sunnuntaina jo laitettua sitä vaille valmiiksi, että nostaa kyytiin. Maanantaina sit ensin kouluun ja sit iltapäivällä hevonen Kuopiosta leppävirralle. Leppävirralla keventelin Turin ja tekaisin siinä sivussa vielä iltatallinkin. Illasta Suomi-Latvia pelin katselua ja omien tavaroiden pakkailua.

Anja tuli hakemaan klo 00.30. Ajeltiin tallille, koppi perään, Turi ja Gisse kyytiin. Matka kohti Ypäjää alkoi. Oma tavoitteeni oli saada nukuttua edes vähän matkalla, etten olisi  ihan samoilla silmillä paria vuorokautta. No nukuttua sainkin, Pieksämäen kohdalla sain unta ja nukuin Tampereelle asti, eli ajallisesti n kolme tuntia. Sillä sitten pärjättiinkin iltaan asti.

Ypäjällä oltiin klo 7.00. Siellä hepat karsinoihin ja tavarat ulos autosta. Itselle alko iskeä jo jännitys. Kahdeksan aikaan pitikin olla sitten jo maneesissa esteitä kasaamassa. Anja ja Lotta laittelivat minulle hevosen kuntoon sillä aikaa ja kävelyttelivät sitä. Sitten vaille yhdeksän itse kyytiin ja maneesiin.

Tunti aloitettiin ihan perus sileän työskentelyllä, ravissa oli avoja ja sit hieman kavalletteja. Niissä ongelmia ei ollut. Sitten Morris kävi yhden hevosen selässä ja näytti kuinka hevosen kuuluu kuunnella pohjetta ja näytti myös seuraavan jumppasarja tehtävän. Aloitettiin siis ihan perus jumppasarjalla, kantapäät alhaalla, jalat paikallaan, käsi rauhassa, ylävartalo rauhassa jne jne.. Päivän aikana oli ohjelmassa vielä linjaa ja vesimattoja, mutta niistä enemmän huomenna, samoin myös loppupäivien ohjelmaa.. Nyt unta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti