Sivut

torstai 2. kesäkuuta 2011

Kisoja

Viikonloppu vierähti oikein mukavasti Iisalmessa. Molempina päivinä hypättiin 110. Lauantaina keli ei näyttänyt kovin lupaavalta. Ja niinhän siinä sitten kävi, kun kiipesin hevosen selkään alkoi aivan valtava kaatosade. Alle minuutti ja kaikki omat vehkeet olivat aivan läpimärät. Kävelytä siinä sitten hevosta. Kun sitten päästiin verkkaamaan alkoi vielä ukkonen. Meinasin jo käydä ilmoittamassa, ettei tänään lähdetä radalle ollenkaan, mutta maltoin sitten mieleni. Tosin ois voinut kyllä olla lähtemättä.

29.5 Iisalmi (c) Ansku Kauppinen
  
Eka ja toka este hyvin, sit kolmoselle pieni lähestymismoka, joka kostautui nelosella ja sarjan b osa alas. No tätä sitten mielessäni kiroillen unohdin kokonaan ratsastaa ja kutoselle kielto. Toisaalta tuo oli pieni herätys kuskille, et nyt mättää ja pahasti. Siitä sit pieni ryhdistys ja pari estettä hyvin ja vielä ysille tyrkkäys ja puomi alas. Yhteistulos siis 15vp (3aikavirhettä). Eli radalla nähtiin ne kaikki mahdolliset virheet mitä viime vuonna tuli radoilla. Radan jälkeen sit kävelee jaba-alueelle ja hepan sain karsinaan juuri ennen kun alkoi julmeton raekuuro.

29.5. Iisalmi (c) Ansku Kauppinen 

Ja kun 110 loppui, niin sade lakkasi, tyypillistä. Siinä sitten hieman nollaamaan, mikä meni radalla pieleen. Rata onneksi unohtui nopeasti. Hevoset käytettiin vielä kävelyllä ja syötettiin ne. Sit loppuilta menikin grillaillessa hyvässä seurassa punaviinin kerä.

Sunnuntai aamuna sit uudella fiiliksellä hereille, eikä enää satanutkaan. Puoliltapäivin heppa kuntoon ja radalle. Aiemmissa luokissa oli pistänyt silmään kiellot parille hieman erikoisemmalle esteelle, joten niille tuli tehtyä hieman varmistellen lähestyminen. Mut rata oli kokonaisuudessaan hyvä, tai oikeastaan paras, minkä olen tähän mennessä koskaan ratsastanut (ainakin valmentajan mukaan). Puhdas rata ja vihreä rusetti siis mukaan. Toki olihan tuollakin radalla vielä paljon korjattavaa, mutta tuolla ratsastuksella ei olisi se 120 tuottanut ongelmia.
29.5 Iisalmi (c) Ansku Kauppinen
 
Nytpä siis odotellaan sitten Korpilahden kisoja, missä olisi lauantaina 110 ja sunnuntaina amatöörisarjan osakilpailu. Ennen sitä kuitenkin pitää kiirettä. Huomenna Artsin kouluvalmennus, lauantaina siskon lakkiaiset ja maanantaina alkaisi kesätyöt. Torstaista alkaen olenkin sitten varsin vahvasti kiinni Sorsasalossa, eli tallimestarin pesti koko gp-kisojen ajan. Saas nähdä kui käy, toistaiseksi ilman paniikkia, mutta josko senkin saa vielä kehitettyä. Eli ensi viikko on jo varsin täynnä ohjelmaa..

Sorsasalo 120cm (c) Emilia Räisänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti